21/04/2016

El procés:

Avui, hem afegit les parts del mecanisme que faltaven perquè Mido funcionés. Després, ens hem posat a fer la memòria del nostre producte, el llibre d’instruccions, el packaging i les aplicacions del logotip a on s’escau.

Les peces pentagonals fetes de pell de cabra de diferents colors van unides amb cola de contacte sobre la pell base de color marró. També, hem creat els ulls que aniran foradats i forats amb un plàstic transparent i una tela blanca no gaire gruixuda, de manera que difumini la llum i la deixi passar i alhora no es vegi el mecanisme que va a dins de l’estructura. Per últim a la cara de darrere s’ha aplicat el logotip de Mido per transfer.

S’ha fet el llibre d’instruccions, explicant les parts en què consta el nostre Mido i el seu funcionament, per poder-lo posar en marxar i com es juga.

Quan al mecanisme, hem unit els cables que van connectats amb el MakeyMakey. Cada un d’ells van connectats per l’altre extrem amb uns reblons que sobresurten per la superfície de la pell de manera que al tocar la peça metàl·lica fa contacte. El cable terra va al voltant d’un dels dits del jugador, que s’enganxa gràcies a un velcro, de manera que es pot ajustar.

El packaging és una capsa amb tancament automàtic amb una finestra a la cara de davant perquè es pugui visualitzar el Mido des de dins. Aquesta obertura va recoberta per un plàstic transparent que protegeixi l’objecte. A dins hi va el llibret d’instruccions i Mido.

Finalment, un cop hem tingut el Mido acabat i amb funcionament, ens hem posat a fer el vídeo promocional, explicant el seu funcionament. També, hem acabat l’edició del nostre Making Of.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s