20/04/2016

DSC_0949

El procés: 

En Mido ja té ànima!

Per tal d’aconseguir això hem dissenyat una peça d’escuma que sosté el dispositiu MakeyMakey i el LED en la part frontal coincidint amb els ulls del Mido. En canvi, el motor i el botó posterior ens trobem en contacte directe amb l’estructura, aprofitant així per generar la vibració.

A l’hora de crear els contactes-botó als pentàgons, aquest estaran fets amb reblons que aniran connectats als cables del MakeyMakey.

Per la part posterior del Mido sortiran dos cables, un d’ells serà la font d’alimentació del MakeyMakey i l’altre el cable per fer contacte amb terra, que portarà un velcro per tal de poder lligar-ho a la mà.

Ja tenim el cos!

Disposa d’una estructura pentagonal feta amb cartó. Aquest prototip l’hem utilitzat per analitzar com integrar tots els circuits i components interns, de forma que pugui ser accessible per poder manipular-los.

L’estructura externa que cobrirà el Mido i l’omplirà de colors estarà feta amb pell. A l’inici, volíem utilitzar pintures però el resultat final no era el desitjat, així doncs estem treballant en un model de pell nou que pugui funcionar adequadament.

Cal tenir en compte que volem deixar una obertura per poder manipular la part l’ànima del Mido, fins i tot mirant d’aconseguir que es pugui treure i posar. Aquesta tindrà un sistema de tancat per velcro.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s