19/04/2016

DSC_0943

El procés:

Avui, hem estat experimentant amb el software i el sistema del Mido, explotant totes les possibilitats viables quant a maneres de funcionar. Finalment hem descobert que el software ens limita bastant i com que no disposem d’un codi JavaScript adequat no podem configurar la nostra ambiciosa funció-repte.

Però… tenim pla B! Es tractaria d’un procés de simplificació al màxim, per tal de fer el Mido quelcom senzill quant a l’ús dels nens. Cal centrar-nos més, després d’un col·lapse, però ja tenim solucions.

Un altre problema que hem trobat és que la primera forma que havíem escollit era massa complexa per fer-la amb pell, finalment hem determinat la nova estructura que permet integrar el hardware a dintre respectant l’estil del disseny. Es tracta de la forma pentagonal amb un tractament diferent pel que fa al recobriment de pell. Bé!

Per tal de fer això, hem fet el patró de l’encuny per poder fer un prototip amb cartó i visualitzar amb volum quina mida ha de tenir a nivell tècnic i on anirà ubicada cada peça.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s